مسیری که برنج طی می کند تا از کارخانه به دست مشتری برسد

طارم پلا

برداشت برنج

پس از برداشت شالی از شالیزار بلافاصله به کارخانه شالی کوبی ارسال می شود و در مدت ۴۸ الی ۷۲ ساعت داخل فر قرار می گیرد تا کاملا خشک شود و بعد توسط دستگاهای مدرن پوست آن کنده شده و تراش و پولیش داده می شود و به برنج سفید تبدیل می شود و در انتها نیز با الک یا قربال دانه های خرد شده از دانه های سالم جدا شده و به نیم دانه معروف می باشد. و برنج سفید سالم در کیسه های ۸۰ یا ۵۰ کیلویی ذخیره و در کارخانه شالی کوبی نگهداری می شود و به دلیل داغ بودن برنج زمانی که از دستگاه بیرون می آید حداقل به مدت ۷۲ ساعت باید روی آن با نایلون یا چادر پوشانده شود و چون در تماس با هوای آزاد به اصطلاح بند می افتد یعنی برنج سالم بر اثر انقباظ و انبساط شکسته می شود.

برداشت شالی

ارسال و بسته بندی

برنج برای اینکه راحت در اختیار مصرف کننده برسد بنا بر تقاضای مشتری در کیسه های ۱۰ الی ۲۰ کیلویی با آرم مشخص بسته بندی می شود و برای اطمینان از خالص بودن و عدم وجود ریگ و گل و تخم علف یا شالی بوسیله دستگاه بوجار و سورتینگ جداسازی انجام می شود.

تا مصرف کننده با خیال راحت آنرا در دیگ قرار داده و استفاده نماید