مسیری که برنج طی می کند تا از کارخانه به دست مشتری برسد
برداشت برنج
پس از برداشت شالی از شالیزار بلافاصله به کارخانه شالی کوبی ارسال می شود و در مدت ۴۸ الی ۷۲ ساعت داخل فر قرار می گیرد تا کاملا خشک شود و بعد توسط دستگاهای مدرن پوست آن کنده شده و تراش و پولیش داده می شود و به برنج سفید تبدیل می شود و در انتها نیز با الک یا قربال دانه های خرد شده از دانه های سالم جدا شده و به نیم دانه معروف می باشد. و برنج سفید سالم در کیسه های ۸۰ یا ۵۰ کیلویی ذخیره و در کارخانه شالی کوبی نگهداری می شود و به دلیل داغ بودن برنج زمانی که از دستگاه بیرون می آید حداقل به مدت ۷۲ ساعت باید روی آن با نایلون یا چادر پوشانده شود و چون در تماس با هوای آزاد به اصطلاح بند می افتد یعنی برنج سالم بر اثر انقباظ و انبساط شکسته می شود.
ارسال و بسته بندی
برنج برای اینکه راحت در اختیار مصرف کننده برسد بنا بر تقاضای مشتری در کیسه های ۱۰ الی ۲۰ کیلویی با آرم مشخص بسته بندی می شود و برای اطمینان از خالص بودن و عدم وجود ریگ و گل و تخم علف یا شالی بوسیله دستگاه بوجار و سورتینگ جداسازی انجام می شود.
تا مصرف کننده با خیال راحت آنرا در دیگ قرار داده و استفاده نماید